Cleaneco Organikus felmosószer növényi alkohollal, narancsolajjal - 5 l

Cleaneco Organikus felmosószer növényi alkohollal, narancsolajjal -  5 l

Általános tisztítószer

Felmosáshoz: 0,5-2%-os oldat, 10 liter vízhez adjunk 0,5-2 dl-t

Szórófejhez: 2%-os oldat, azaz 1 liter vízhez adjunk 20 ml-t 

1 liter koncentrátum= 200 liter munkaoldat


Alkalmazási terület: A CLEANECO ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER KONCENTRÁTUM alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről. Mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően használatával magas fényű, csíkmentes felületet érhetünk el. Természetes narancsolaj tartalma kellemes és hosszantartó illatot biztosít. A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

Felhasználási javaslat

Használatához szennyeződés mértékétől függően 0,5-2%-os hígítású oldatot készítünk, majd felmosó kendővel, vagy moppal töröljük át a felületet. Használata, mezőgazdasági alkohol tartalmának köszönhetően foltmentesen száradó felületet eredményez. Felülettisztításhoz szórófejes palackba készítsünk 2%-os oldatot.

Felmoshat-tisztíthat vele:

  • Kezelt és kezeletlen felületű követ, járólapot, Linóleumot,
  • Műgyantát,
  • Laminált padlót,
  • Parkettát,
  • Hajópadlót,
  • Márványt, gránitot, mészkövet,
  • Laminált, irodai bútorokat, Kezelt, lakkozott felületű fát,
  • Műanyagot.


Figyelmeztetése:

Gyermekek kezébe nem kerülhet. A nyitáskor keletkező gőz permetet nem szabad belélegezni. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki tiszta vízzel alaposan! Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Hűvös helyen állítva tárolandó.

Összetétel: Izopropil alkohol 5-15%, anionos felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag < 5%, vízoldható oldószer<5%, illatanyag. Színező anyagot nem tartalmaz.

 

biztonsági adatlap

4 850 Ft
Egységár: 4 850 Ft/l
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
CL014
Vélemények
Webáruház készítés
olcso.hu arkoz.hu olcsobbat.hu arcedula.hu simplepay_hu