Pick-Pack Pontok

 

 

Kedvezmények

ELŐNY PLÁZA

 

Regisztráljon a kedvezményekért!

KATT a képre

Kaposvárimami Kártyával 5 % kedvezmány

Olcso.hu

 


Az olcso.hu Háztartási vegyiáru kategória kiemelt partnere a(z) naturonline.net

Hírek

2012.07.27 15:35
2012.04.29 6:50
2012.03.03 16:29
2011.01.31
2010.11.20
2010.11.07

Fizetési megoldás

Termékajánló

Partnereink

Szavazás

Hogyan talált ránk?
Google hirdetésből
Google keresőn
Egyéb keresőn
Ajánlás útján
Szórólapból
FOXPOST Csomagautomata

Termék részletek



Bio Kókuszolaj 110 ml

Bio Kókuszolaj 110 ml

Termék ára
1 150 Ft
Termék kosárba helyezése
Egységár
10 455 Ft/l
Cikkszám
MMG015
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

100% szűz kókuszolaj

 

A VCO kókuszolaj gyakorlatilag az első zsiradék, amit a nyers kókuszdióból préseléssel kinyernek. Nagyon fontos, hogy a növény friss ilyenkor, és az olaj mechanikusan kerül kinyerésre; így tartalmazza mind illatában mind ízében (aki az egzotikus konyhát kedveli) a kókuszdió pozitív tulajdonságainak legjavát. Kozmetikum lévén test,-és hajápolási tulajdonságai így érvényesülnek igazán jól.

Nagyon jól hidratál, nálunk évek óta napozás utáni bőrnyugtató, télen pedig léleksimogató, ha fürdővízbe teszünk egy teáskanálnyit.

Közvetlenül Indiából 

 

Igazoltan organikus!

 

Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

A termék tulajdonságai

A kókuszolaj 92%-ban telített zsírsavakból áll és jelentős fitoszterol tartalma is, melyből elsősorban a száraz bőrbelület profitál. Emellett csekély mértékben ugyan, de tartalmaz antioxidáns tokoferolokat (E-vitamin) is.
Gyorsan, de nem túl mélyen szívódik a bőrbe, és bársonyos, sima bőrfelületet eredményez zsíros csillogás nélkül. A belőle készült kozmetikumok beszívódóképességét javítja, ajakápolók, masszázstömbök, testvajak alkotóelemeként biztosítja a gyors, selymes olvadást a bőrfelületen. Masszázsolajként is használják, illetve alkalmas illatos olajos kivonatok készítésére is.

Nem fény- és hőérzékeny, napnak közvetlenül kitett bőrfelületeken még nyáron is használhatjuk, így fontos alkotóeleme lehet a napvédő készítményeknek is. Hajápolóként balzsamok és samponok összetevője, de hajpakolásként magában is alkalmazhatjuk.


Vélemények a termékről
Webáruház készítés