Oxy Mosóadalék fehér ruhákhoz 1200 g

Oxy Mosóadalék fehér ruhákhoz 1200 g

Tiszta, foltnélküli ruhák. Minden mosható textíliához alkalmas. Eltünteti a makacs szennyeződéseket, a zsír-, olaj- és rúzsfoltot.

Összetétel:

Sodium chloride, Sodium sulfate, Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, Sodium carbonate pigmented

 

1 255 Ft
Egységár: 1 046 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az erősebben szennyezett ruhák gyakran igénylik, hogy valamilyen adalékot tegyünk a mosószerhez. Ezek leggyakrabban vízlágyító és fehérítő szerek, melyek egyrészt maguk is kifejtik a hatásukat, másrészt a víz lágyításával segítik a mosószer munkáját. 

A leggyakoribb a nátrium-perkarbonát, vagy más néven a hidrogén-peroxid. Ez egy olyan szer, ami meleg vízben oxigénre és mosószódára (nátrium-karbonát) bomlik szét. A keletkező mosószóda javítja a mosást, a felszabaduló oxigén pedig igen hatékony folttisztítást és fertőtlenítést is végez. Ez a leggyakoribb fehérítő por. Mosás közben a felszabaduló oxigén fejti ki igazán a hatását. Rátapad a szennyeződésre, s olyan molekulákká alakítja azt, amit már a víz képes kioldani a ruhából. Legjobban a szerves foltokkal boldogul (fű, gyümölcs), főleg a piros gyümölcsök foltjainak nagy pusztítója.

A fehérítő szerek másik fő anyaga a nátrium-karbonát. Ez a közönséges szóda. A szóda (mosószóda) vízlágyító hatású, s jó zsíroldó is.

 Ez a két oxigénalapú fertőtlenítőszer, fehérítőszer az alapja a Bionur Oxy pornak is. Tartalmaz mellette még további adalékokat, optikai fehérítőt is, hogy a ruha még szebb legyen. Sikerült egy olyan keveréket létrehozni, ami úgy tud erősen fehéríteni, foltokat kivenni, hogy közben megmaradt környezetbarát terméknek. 

Adatok
Szállítás futárral (pickpack pont + 3-4 nap)
2-5 nap
Cikkszám
RO019
Vélemények
Webáruház készítés
olcso.hu arkoz.hu olcsobbat.hu arcedula.hu simplepay_hu