Asztali víztisztító - FSCNT

Asztali víztisztító - FSCNT

Asztali víztisztító - FSCNT

A berendezés egylépcsős szűrési technológiával, krómozott csapteleppel kerül forgalmazásba. Egyszerűen és gyorsan fel- és leszerelhető bárki által. Nagy előnye a mobilitás, így utazáskor is élvezhetjük a természetes tisztaságú, klórmentes víz ízét.

 

 

12 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Részletek

Asztali víztisztító - FSCNT

Leírás:

Helyigénye kicsi, a pulton, a mosogató mellett kis helyet foglal el. Alacsony vételi ár és kedvező karbantartási költség (szűrő csere) jellemzi. Az ún. útváltó csapnak köszönhetően nem kell fel-le szerelgetni a berendezést a csaptelepről, ha mosogatáshoz szűretlen vizet szeretnénk használni.

Műszaki jellemzői:
- Szűrőház: 10" műanyag, átlátszó
- Aktív szén szűrőbetét
- Szűrőbetét kapacitása: max. 10.000 liter
- Maximális teljesítmény: 6 liter/perc
- Méretei, magasság: 33 cm, átmérő: 12,5 cm
- Súlya: 1,3 kg
- Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
- Útváltó csap: fém
- Tisztavíz csaptelep: krómozott, fém
- Maximális működési hőmérséklet: 45°CEgyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel. A berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve rákötjük a konyhai csapunkra az alábbi módon: egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelepről a szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a fehér vezeték végén lévő útváltó csapot.A szűrő leírása:

Az aktívszén az ivóvíz minőségét javítja, 95-97%-ban eltávolítja a vízben található klórt, rákkeltő vegyületeket, szerves anyagokat, valamint kellemesebbé teszi a víz ízét és illatát. Ahogy a szűrő telítődik, egyre kevesebb oldószer szűrésére alkalmas, így hatásának csökkenése után cseréje ajánlott.Az aktív szén:

A szerves anyagok elszenesítésével előállított olyan műszén, amely a gázokat, gőzöket, oldott anyagokat, vagy kolloid méretű részecskéket a felületén jó hatásfokkal megköti. Az adszorpcióképesség fokozásához a szenet (pl. termikus vagy kémiai kezeléssel) aktiválják. Az aktívszén használatára számos légtisztítási, (pl. oIdószergőzök eltávolítása) és szennyvíztisztítási, (pl. szerves szennyezőanyagok eltávolítása), illetve szennyezőanyag visszanyerési eljárás épül. Használják színező, mérgező, ízrontó stb. anyagok megkötésére, gázálarcbetétek töltésére is.A víztisztító karbantartása:

Igénybevételtől függően 3-6 havonta szükséges a szűrőbetétet cserélni.

Adatok
Szállítás futárral (pickpack pont + 3-4 nap)
2-5 nap
Cikkszám
VTA01
Vélemények
Webáruház készítés
olcso.hu arkoz.hu olcsobbat.hu arcedula.hu simplepay_hu