Puricom - Zuhanyszűrő

Puricom - Zuhanyszűrő
Puricom - Zuhanyszűrő
Puricom - Zuhanyszűrő
Puricom - Zuhanyszűrő
Puricom - Zuhanyszűrő
Puricom - Zuhanyszűrő
A legkorszerűbb KDF zuhanyszűrő a Puricom Europe jóvoltából, amely mindennapos védelmet és rendkívül kellemes érzést biztosít bőre számára.

Mérete: Szélesség: 9,5 cm Magasság: 13,5 cm
Szűrőbetét élettartama: A zuhanyszűrő betétet 6 havonta célszerű cserélni.
Garancia: 1 év
Gyártó: Puricom Europe
10 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Részletek

A KDF zuhanyszűrő kiszűri a különböző kémia anyagokat a vízből, ezáltal maximális kényelemérzetet biztosít Önnek napi zuhanyzása során, mialatt bőrét selymesen puhává varázsolja. Mindennapos használatának köszönhetően, akár a testápoló árát is megspórolhatjuk, hiszen a termék használatával nem szárad ki bőrünk, így nem szükséges bőrápoló kozmetikumokra költenünk.

A zuhanyszűrő használatával, megóvhatja bőrét a különböző bőrbetegségek, mint pl. ekcéma kialakulásától, de a már kialakult betegség gyógyulásában is nagy segítség lehet!

A bőr védelmén kívül, a zuhanyszűrő hajunkat is óvja, használata különösképp ajánlott festett hajra. A klór kivonja a természetes védőolajakat a hajszálakból és a fejbőrből, ami potenciálisan befolyásolja a hajfesték élettartamát a hajszálakon. A klórmentes víznek köszönhetően hosszabb ideig marad tartós a festett hajszín, így pénztárcánkat is kímélhetjük.

Helyigénye kicsi, így méretét tekintve apró, de annál hasznosabb kiegészítője lehet fürdőszobájának.
Ajándékozzon Ön is puha, selymes bőrt, valamint egészséges és csillogó hajat Önnek és családjának a Puricom zuhanyszűrő segítségével!A zuhanyszűrő leírása:

A zuhanyszűrő hatékonyságát a következő anyagok teszik lehetővé:

KDF

A KDF szűrő, egy világszinten elismert, több tanúsítványt elnyert szűrő. A KDF hatékonyan kiszűri a csapvízből a klórt és a nehézfémeket (mint arzén, ólom, higany, vas), és gátolja a baktériumok, algák és gombák szaporodását. Ezek a tényezők a bőrszárazságot és különböző bőr irritációkat okozhatnak.

Aktív szén

Az aktív szén segít eltávolítani az elszíneződést okozó anyagokat (homokot, iszapot), elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat, és nem utolsó sorban megszünteti a víz kellemetlen szagát és ízét.

Beszerelés:

A zuhanyszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni. A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett két darab csatlakozó idom (tömítésekkel).

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Felszerelés és szűrőcsere után az első 20-30 liter átengedett víz sötét színű lesz a benne lévő aktív szén hatására. Ez a jelenség teljesen természetes, azonban a későbbiek során nem szabad előfordulnia!
Adatok
Szállítás futárral (pickpack pont + 3-4 nap)
2-5 nap
Cikkszám
VTZ03
Vélemények
Webáruház készítés
olcso.hu arkoz.hu olcsobbat.hu arcedula.hu