Rommelsbacher Aszaló

Rommelsbacher Aszaló

A szárítás és aszalás az emberiség legrégebbi ismert konzerválási módszere. Aszaláskor az élelmiszerben levő víz kivonódik, ezért a rothadást okozó penészgombák és erjedési folyamatok táptalajt nem találnak. A helyes aszalással és megfelelő tárolás mellett a szárított élelmiszerek évekig eltarthatók.

49 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Az aszalóban a felülről elszívott légáramot egy különleges hevítő fokozat egyenletesen felmelegíti. Ettől a levegő több párát képes felvenni és kis túlnyomás alatt a szárítás minden szintjén egyenletesen eloszolva az élelmiszerből kivonja a nedvességet.
A nedvességben feldúsult levegő nem halad át további szinten, hanem minden szárítási szint külön van kivezetve. Éppen ezért a Bielmeier aszaló automatának nincs szitája, vagy rácsa, hanem zárt, könnyen tisztítható szárítószintekkel rendelkezik. A morzsák és zöldségek így nem tudnak áthullani. Ez a rendszer egyenletesen szárít minden szárítószinten úgy, hogy az anyagot nem kell átforgatni és a készüléket csak a szárítás vége felé kell ellenőrizni, vagy az automata időkapcsoló órájával lehet működtetni.

2 ÉV GARANCIA

Műszaki paraméterek:

Az aszaló befogadóképessége 400 - 600 g / tálca
Az alapból négytálcás gép összesen 8 szárító szintig bővíthető, ami külön rendelhető hozzá két darabos kiszerelésekben.
fűtőtest: 700W / 230V
magasság: 34 cm
átmérő: 34 cm
súly: 3 kg
Adatok
Szállítás futárral (pickpack pont + 3-4 nap)
2-5 nap
Cikkszám
WBA013
Vélemények
Webáruház készítés
olcso.hu arkoz.hu olcsobbat.hu arcedula.hu simplepay_hu