Fizetési megoldás

Termékajánló

Pick-Pack Pontok

 

 

Kedvezmények

ELŐNY PLÁZA

 

Regisztráljon a kedvezményekért!

KATT a képre

Kaposvárimami Kártyával 5 % kedvezmány

Olcso.hu

 


Az olcso.hu Háztartási vegyiáru kategória kiemelt partnere a(z) naturonline.net

Hírek

2012.07.27 15:35
2012.04.29 6:50
2012.03.03 16:29
2011.01.31
2010.11.20
2010.11.07

Látogató számláló

0
3
9
6
0
7
0

Naptár

2020. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 

Pénznem váltás

FOXPOST Csomagautomata

Amit a sóról érdemes tudnia

Létezik egy ásvány, amely értékesebb a többinél. 
Nélkülözhetetlen az élethez.
14 ezer felhasználási módját ismerjük, többek között a 

  • a tartósítást
  • a gyógyítást
  • a termékenység fokozását
  • a tisztítást
Háborúkat vívtak érte.
Feloldódik a vízben, de ha elpárolog a víz, újra megjelenik...

 


Himalája só


A víz és a só, az élet építőkövei

Az emberi test ásványi sók összességéből és vízből épül fel. Az anyaméhben levő magzatvíz egy 37°C-os 1 %- os só oldat. A vér és a könny is 1 %-os sóoldat. Az emberi agy 90 %-a víz mely só nélkül egyetlen gondolat megfogalmazására sem lenne képes.

A só alatt, nem a finomított konyhasót értjük, hanem a természetben előforduló természetes egységében meghagyott, bányászott sókat.

Sóbánya
Nagy különbség van a sók között, aszerint, hogy milyen minőségben és mennyiségben tartalmazzák a különböző elemeket. 
A természetes egységében meghagyott sókban megtaláljuk a periódusos rendszer mind a 92 természetes elemét -kivéve a nemesgázokat-, és nem csak a nátrium - kloridot tartalmazzák.
A só nem más, mint folyékony napenergia, mértani szerkezetben megkötve, ami képes életet létrehozni és fenntartani. Vízből és sóból napfényenergia segítségével létrejöhetnek komplikált molekulakötések, mint pl.: vitaminok, fehérjék.

A só mértani felépítése:
A só kristályos szerkezettel rendelkezik. A só rácsos szerkezete kocka alakú, köbös, ez biztosítja a só információ, illetve rezonancia tároló képességét. Ezekben a cellákban rejlenek a fénykvantumok úgynevezett biofotonok, mint a legtisztább energia.
Kb. 250 millió évvel ezelőtt a napfény energiája kiszárította az őstengereket. Ez a potenciális energia van a só kristály rácsaiban tárolva. Víz hozzáadásakor, ezt az energiát felszabadítjuk és a sóban levő elemek ionizálódnak, így kialakul egy "energia tenger", ami csak arra vár, hogy életet adjon, illetve fenntartson.


A só különlegessége:
Ha só kristályt egy pohár vízbe teszünk, az feloldódik. A végtermék egy sóoldat, amely se nem só, se nem víz. Ha ezt az oldatot hagyjuk elpárologni, újra visszakapjuk a só kristályokat. A só, ezen képessége teszi lehetővé, hogy a szervezetünknek a sót nem kell felbontania. Minden nemű élelmiszert először fel kell bontanunk építő elemeire, hogy abból valami mást, ujjat képezzünk.
A keményítő átalakul cukorrá, fehérje aminosavakká, a zsír glicerinné. A só marad só, ionos formájában, a sóoldatból mindig közvetlenül a rendelkezésünkre áll.
- A só koncentráció biztosítja a vérplazma állandó ozmotikus nyomását, amely a vér és szövetek közötti anyagcserét teszi lehetővé.
- Az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levő Kálium és Nátrium elemek jelen vannak.
A só egy olyan különleges képességekkel és tulajdonságokkal megáldott élelmiszer, mely az élethez nélkülözhetetlen.
A természetes egységében meghagyott kristálysóban megtaláljuk mindazt, ami esetleg hiányzik szervezetünknek pl.: nyomelemek, frekvenciaminta.
Azt hogy a só életfontosságú, már őseink is tudták. A só lelőhelyeket mindig gondosan őrizték, aki a sóval rendelkezett annak hatalma és pénze volt. A sót fehér aranynak is nevezték.
A himalájai kristálysó ismereteink szerint a legtisztább és legjótékonyabb só. Megközelítőleg 250 millió évvel ezelőtt keletkezett. A Nap elpárologtatta az ősóceánt, az óceántól elkülönülő öblökben teljesen tiszta kristálysót hagyva hátra. Ezek a só-szigetek a Himalája hegység keletkezésekor, körülbelül 70 millió évvel ezelőtt részben a föld mélyére kerültek, ahol nagy nyomás alatt összepréselődtek. Így ez a só azokból az időkből származik, amikor a Föld még ősi, természetes egyensúlyban volt, nem a jelenkor szennyezett tengereiből nyerik lepárlással. Ma ez a kristálysó a Himalája mélyén eltemetve található, és a mai napig természetes módon, kézzel bányásszák.
Mit étkezési só ízesíthetjük vele ételeinket, főzhetünk rajta, készíthetünk ivókúrát, de külsőleg is alkalmazhatjuk bőrápolásra (peeling), szaunázáshoz, sófürdő készítéséhez.

sótégla főzéshez

Webáruház készítés