Faith in Nature


A Faith Products a „Faith in Nature” díjnyertes természetes szépségápolási termékcsalád és a „Clear Spring” márkájú háztartási tisztítószerek gyártója.

Az üzletet Rivka Rose alapította több mint harminc évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy olyan bőr-és hajápoló termékeket hozzon létre, melyek természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak szintetikus módon előállított adalékanyagokat, és nincsenek káros hatással sem a felhasználóra, sem a környezetre. Ez úgy igaz ma is, mint akkor.

A korai úttörő napoktól kezdve a cég folyamatosan növekedik Rivka és férje, Aaron, irányításával. Működési elvük, hogy ötvözzék a legkorszerűbb termelési és gyártási technológiákat a növényekről szóló tudás és ismeretek alapján, melyek esetenként akár több ezer éves múltra is visszatekintenek. Céljuk, hogy a legjobb minőségű régi és új anyagok valódi keverékét hozzák létre.

Azért, hogy lépést tartsanak a Faith in Nature termékek iránt támasztott vásárlói igényekkel, a cég 2007. őszén egy új épületbe költözött Radcliffe-be, Manchesterbe.

A 18,000 négyzetláb (1,672 négyzetméter) méretű gyárban és az irodahelységekben a legújabb gyártási technológiát használják, melynek segítségével sikerült robbanásszerűen megnövelniük a termelést, hogy kiszolgálják a vásárlók növekvő igényeit, minimalizálják a hulladékok mennyiségét, maximalizálják az energia felhasználást, és fellendítsék a termelést. Ezek a tényezők mind szerepet játszanak abban, hogy a termékek mindenki számára megfizethetőek maradjanak. Ahogy az elvárt egy olyan termékcsaládtól, amely megfelel a legmagasabb előírásoknak és a Vegán Társadalom által került beregisztrálásra, a minőségellenőrzésre nagy hangsúlyt fektetnek. Azért, hogy elkerüljék a termékek szennyeződését, a berendezéseket alaposan megtisztítják minden legyártott termék típus után, és folyamatosan tesztelik a termékeket a gyártás során és után is.


Mit nem tartalmaznak a Faith In Nature termékek?
A parabének a tartósítószerek egy széles körben használt csoportja, melyet hosszú ideig biztonságosnak és működőképesnek tartottak. Ám az utóbbi időben bizonyítékot találtak arra, hogy a parabének bekerülnek a bőrbe, és kapcsolatban vannak a rákos szövetekkel. Az, hogy közvetlen kapcsolat van-e a bőrápolás során használt parabének és a rák között, vagy sem, még nem lett megállapítva.
Sőt, még azt is vitatják, hogy milyen irányban jutnak be a parabének a bőrbe. Ami viszont kétségtelen, hogy számos vásárlónak vannak fenntartásai a témával kapcsolatban.
Az egyre növekvő fenntartásoknak köszönhetően, valamint csillapítandó a vásárlók félelmét, a Faith in Nature egy új parabén-mentes bőrápoló termékcsaládot hozott létre, melynek tagjai csak ökológiailag ellenőrzött anyagokkal vannak tartósítva.
A beszerzett nyersanyagaink nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, így elkerülhető, hogy bármilyen más tartósítószer akár csak nyomokban is a termékekbe kerüljön.

Mitől illatosak a termékek?
A Faith in Nature csak tiszta természetes eredetű illóolajokat használ a termékek illatosításához, melyek a növények neveivel vannak jelezve az INCI összetevők listáján, továbbá egy természetes eredetű multifunkcionális illatanyagot amely a terméken „parfümként” jelenik meg. A parfüm kukorica -vagy rizskeményítőből származik, melyből kivonják a folyadékot, hogy egy kellemes aroma jöjjön létre.

Mitől színesek a termékek?
“Nagyon minimális annak a lehetősége, hogy természetes színek allergiás reakciót váltsanak ki”, egy nemrég megjelent kiadvány szerint. Ez a hivatalos anyag Christine D. Lukas-tól és John B. Hallaghan-tól (a Színezék Gyártók Nemzetközi Szövetségének tagjaitól) származik, akik megvizsgálták a színezékek és az allergia közötti kapcsolatot.

Tartósítás
Egészségügyi és biztonsági okokból, és hogy elkerüljük egyes termékek mikrobiológiai szennyeződését, a termékeket tartósítanunk kellett valamilyen módszerrel. Ahol lehetséges természetes tartósítási módszereket alkalmazunk, és ahol nem, ott ökológiailag ellenőrzött anyagokat használunk fel a folyamathoz. Ezzel biztosítjuk, hogy a termékek nem károsítják a környezetet a használat után, amikor lemossuk őket.

A nyersanyagaink közül egyik sem tartalmaz semmilyen tartósítószert, így el tudjuk kerülni a tartósítószerek esetleges keveredését, amely irritációhoz vezethet, amire a bőrnek nincs szüksége.

Webáruház készítés
olcso.hu arkoz.hu olcsobbat.hu arcedula.hu simplepay_hu